8.2.2015

Pinkkiä ja suklaanruskeaa

Flunssa jatkuu edelleen, se on kestänyt jo kuukauden. Hetken aikaa pari viikkoa sitten tuntui siltä, että tauti on selätetty ja tätä onnentunnetta kesti pari päivää, kunnes heräsin taas kurkkukipuisena. Ärsyttävintä tässä on se, että en pääse salille, kävelylenkitkään ei kiinnosta. Toivottavasti huomenna olo on kohtuullinen, että pääsisi jo salille kokeilemaan. 

Kevät on kuitenkin jo tulossa, perjantaina aurinko paistoi kirkkaan siniseltä taivaalta ja tuntui selvästi kevään tuoksu jo ilmassa. Perjantai puskaksi tarttui pinkkejä tulppaaneja. 


Olin ilmeisen kiltti viime vuonna, koska joulupukki toi minulle Vuittonin monogram vyön. Tykkään kovasti vyöstä ja se onkin päässyt käyttöön ihan urakalla. Vyölle ostin itse pariksi suklaanruskean Monaco -huivin. Huivi on silkkiä ja niin miellyttävän tuntuinen kaulan ympärillä. 
Viime vuosien aikana olen kehittänyt itselleni kenkä addiktion lisäksi asuste addiktion. Vöitä ja huivejahan ei voi koskaan olla liikaa, niinkuin ei niitä kenkiä ja laukkujakaan.  
2 kommenttia:

  1. Ihan vriset tulppaanit ja tosiaan kivat ostokset ;)

    VastaaPoista
  2. Oi, sä oot saanut ihanat lahjat, joista on iloa loppuelämäksi :)

    VastaaPoista