14.7.2014

Barcelonan vaateostokset osa 1

Barcelonasta tarttui mukaan muutama vaate. Aluksi tuntui siltä,että en vaan löydä sieltä mitään, mutta kun oltiin pari päivää oltu, niin jo alkoi tärpätä. 
Massimo Duttilta minun lisäksi mies osti itselleen vaatteita. Lisäksi Burberryn factory outletistä löytyi muutama paita. 
Tässä ensimmäinen osa niistä.
Reunimmaiset paidat ovat Burberryltä, oranssi on silkkiä ja neuletakki taisi olla villa-cashmere sekoitetta. Ihanan lämmin talvella. Kaiken lisäksi se on kääntöneuletakki, joten voi valita haluaako ruudutuksen näkyviin paremmin vai ei. 
Keskimmäiset vaatteet ovat Massimo Duttilta, oranssi on puuvilla-silkkisekoitetta oleva perusneule ja raitaa tietenkin mukaan. Hihaton paita on kiva juuri neuletakkien kanssa. 

Meillä on lämmintä +29 astetta tänään, loma on alkanut. Mikäs sen ihanampaa ♥

5 kommenttia:

 1. Oikein kivoja, mutta ehkä tosiaan vähän lämpimiä noihin helteisiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli ihan järkyttävä helle, illalla oli samanlainen keli kuin Barcelonassa. Utuinen ja kuuma.

   Poista
 2. Ihania ostoksia :) Oma vaatekaappini kaipaisi kipeästi täydennystä. Meillä ei tänään ihan noin lämmintä ollut, sade ja ukkonen tiputti lämmöt muutamalla asteella, mutta loma on tosiaan alkanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti vähän viilenee täälläkin, vaikka helteistä nautinkin, eilinen sää oli painostava. Yöllä onneksi vähän ukkosti.

   Poista
 3. Oi kun ne on ihania! Kaipaisin minäkin täydennystä, vaan ensin on karsittava kirpparia varten vanhoja pois, että uusia mahtuu :)

  VastaaPoista