7.7.2014

Barcelonan kosmetiikkaostokset

Kosmetiikkaa tarttui Barcelonan reissulta jonkin verran mukaan. Helsinki-Vantaalta ostin Dioria ja täytyy kyllä sanoa, että ostamani ripsiväri Dior Addict It-Lash on aivan mielettömän hyvä. Väri kestää koko päivän varisematta ripsissä ja ripsistä tulee pitkät. Pienenpieni miinus, että harja on aika terävä. Muutaman kerran olen tökännyt ripsien alle ja se hieman kirpaisee. 
Meikkivoide on tuttu jo vuosien takaa, mutta primer on uusi tuttavuus. Ja tyytyväinen olen siihenkin.Sephorasta ostin meikinpuhdistusainetta, joka on maailman parasta. Sillä saa hyvin irti myös vedenkestävän meikin. Hamstrasin sitä kaksi 400 ml:n pulloa, riittänee joksikin aikaa. Pitää varmaan syyskuussa taas hamstrata sitä Milanosta. Lisäksi mukaan tarttui vielä mattavoide, mikä sekin on aivan kelpo tuote. Toki tuo Dior on parempi, mutta hintalaatu Sephoran tuotteessakin on kohdallaan.


Kikossa tuli myös käytyä ja itselleni ostin pari luomiväriä ja kynän, nuoremmalle neidille ostin kasan kynsilakkoja ja vanhempi neito halusi poskipunaa. 


Luomivärit ja rajaus kestävän yllättävän hyvin koko päivän. Näissäkin hinta-laatu hyvä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti