17.6.2014

Eilen avattiin kaupunkiimme uusi kävelysilta joen yli. Kävimme illalla pikaisesti kävelemässä siitä yli. Mutta voi hyvän tähden, että oli kylmä. Mulla oli ohut Uniqlon untuvatoppis päällä ja meinasin silti jäätyä. Tänä aamuna +6 astetta lämmintä. Minne katosivat helteet, tahdon ne takaisin. 

Kaiken kruunaa vielä aivan tajuton kesäflunssa. Keuhkot yrittävät pyrkiä katsomaan ulkoilmaa, nenä on niin tukossa, että hajuaistikin on lähes kadonnut. Maanantaina alkaa ensimmäinen osa lomastani ja olo on kyllä kurja. Onneksi on aikaa parannella itseään, että ehtii lomalle saada itsensä kuntoon. 
Sähköposti piippaa koko ajan alennusmyyntejä, mutta olen ollut tiukkana. Toistaiseksi. Net A Porterkin aloitti tänään, mutta pikaisella selauksella en löytänyt yhtään mitään. Visa kiittää :) Olen yrittänyt pitää tiukkaa linjaa, nimittäin kaapit pullistelevat vaatetta. Ja myttyjä on joka puolella. Trendissä oli vaatekaapista juttua ja nyt päätin, että kun heinäkuussa vietän loman toisen osan, niin käyn sen kaapin ajatuksella läpi ja kaikki vaatteet, joita en ole aikoihin pitänyt, lähtevät. 

1 kommentti:

  1. Mä tein omassa vaatehuoneessani suuren inventaarion ja sieltä lähti vaatetta toooosi paljon. Tosin olen nyt laihtunut reilu 15 kiloa, joten senkin takia oli hyvä tehdä inventaario. Kauniita kuvia ja toivon mukaan olet jo hieman paremmassa kunnossa :) Nyt on aika paljon kesäköhää liikkeellä :/

    VastaaPoista