29.6.2014

Barcelona!

Viime viikko hujahti Barcelonassa nopeasti. Lennettiin maanantaiaamuna Barcelonaan ja takaisin tultiin lauantaina aamuyöstä. Säät olivat juuri sopivat, joka päivä yli 20 astetta, mutta alle 30. Sopiva keli kaupungilla pyörimiseen ja tytöt ja mies kävivät uimassakin meressä parina päivänä. Mulle ihan liian kylmää vettä.

Reissulle osui myös espanjalaisten juhannus ja sen vietto oli hieman erilaista kuin meillä. Perheet pienine lapsineen ja vanhuksineen menivät rannalle illalla piknikille. Joka paikassa räjäytettiin ilotulitusraketteja ja pienempiä pommeja ja ikärajaa niihin ei tuntunut olevan. Ihan pienimmät lapset räjäyttivät papatteja. 

Käveltiin päivittäin pitkiä matkoja ja käytettin paljon metroa (edullista, 10 kerran lippu maksoi 10,30 euroa). 
Ja shoppailtuakin tuli. Niistä myöhemmin.

Kaiken kaikkiaan Barcelonasta jäi positiivinen kuva. Ennen lähtöä lueskelin nettiä ja joka paikassa varoitettiin taskuvarkaista, niin me ei nähty yhtään, eikä meitä ryöstetty. Juttujen perusteella olin enemmän kuin epäluuloinen koko kaupunkia kohtaan, mutta nyt itse siellä käyneenä tykkäsin kovasti. 
Hotelli oli meillä hieman syrjemmällä Poblenoun alueella, mutta se oli täydellinen sijainti. Rauhallinen kaupunginosa, ranta lähellä.
7 kommenttia:

 1. Barcelonaa on kyllä kaikki tututkin kovasti kehuneet, kyllä siellä on pakko päästä käymään!
  Ihania kuvia, shoppailupostausta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suosittelen kyllä kovasti. Ihana kaupunki.

   Poista
 2. Barcelona on kaunis kaupunki. Tunnelmallisia kuvia ja juurikin shoppailupostausta odotellen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kaunis. Yritän loppuviikosta saada jotain aikaiseksi.

   Poista
 3. Voi ihanat kuvat! Olen minäkin monia kehuja kaupungista kuullut, lienee aika tarkastella sinne menoa jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 4. Tuonne pitäisi päästä seuraavaksi!

  VastaaPoista