3.5.2014

Love

Ihana ja pehmeä Love-paita. Tilasin paidan maanantaina Arelalta. Moni on tätä kehunut ja ihanan pehmeä velouria se onkin.
Ja asiakaspalvelu aivan mielettömän hyvää. Laitoin maanantai- iltana sähkäpostin Arelaan. Siis ns. virka-ajan ulkopuolella, joskus kello 19-20 maissa ja kysyin paidan mitoituksesta. Puolen tunnin päästä tuli ystävällinen vastaus takaisinpäin. Tilasin paidan, seuraavana päivänä se postitettiin ja oli minulla jo vappuaattona. Tiistaina sain vielä sähköpostilla ystävälliset vapun toivotukset. Mielettömän hienoa asiakaspalvelua. Suosittelen lämpimästi.4 kommenttia:

 1. Arela on nyt ihan uusi tuttavuus minulle, mutta heti innoittamanasi menin tutkimaan verkkokauppaa... ja jotain sieltäkyllä taisi tarttua mukaankin...:) Rakastan silkkivaaatteita ja outlet puolella oli kyllä kaikkea kivaa melko edullisesti! Tuo love pusero kyllä myös houkutteli, mutta se ehkä ensi kertaan jos olen noihin tyytyväinen...

  Kiitos vinkistä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kanssa siellä outlet puolella pyörittelin muutamaakin juttua, mutta nyt tilasin tuon.

   Poista
 2. Onpas kiva paita ja ihana, että jostain saa vielä kunnollista ja hyvää asiakaspalvelua!

  Leppoisaa sununtaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihana peruspaita, josta toivon olevan iloa moneksi vuodeksi. Välillä tuntuu, että suomalaisilla on asiakaspalvelu täysin hukassa, mutta Arelassa ainakin toimi.

   Poista