10.3.2014

Maanantai

Viikon vaikein ja puuduttavin päivä on lähes selätetty. Miten maanantaiaamuna töihin lähteminen on huomattavasti vaikeampaa kuin vaikka keskiviikkona. No tästäkin aamusta on nyt selvitty. Maanantain tuskaa helpotti huomattavasti hieronta jonne suuntasin töiden jälkeen. Taas on toimistotyön kovettamat hartiat saaneet kyytiä. 

Olen edelleenkin ollut tilaamatta mitään uusia vaatteita, vaikka kieltämättä tiukkaa tekee, kun Uniqlo toimittaa nyt Suomeen. Tekisi mieli tilata joku ihana cashmereneule. Olen vain yrittänyt kaivaa vaatekaapin kätköistä vaatteita, joita on tullut erittäin harvoin käytettyä, mutta jostain kumman syystä ostettua.

Alla kuva eilisestä kotiasusta (farkut Current/Elliot, t-paita H&M) ja tämän päivän vaatteista (farkut Gina Tricot, raitapaita Lindex ja neule Repeat cashmere, huivi mikä lie)
3 kommenttia:

  1. Kivoja kokonaisuuksia, sunnuntain housut ovat ihan mahtavat! Tykkään valtavasti noista.
    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Mullekin maanantaiaamut on tuskaa, eikä tiistaikaan ole sieltä helpommasta päästä... jotenkin herään vasta loppuviikkoa kohti, ja to-pe olenkin sitten parhaimmillani (hyvä, että edes kaksi päivää viikosta!).

    Munkni pitäisi päästä hierojalle ihan akuutisti, hyvä että muistutit!

    VastaaPoista