19.3.2014

Kosmetiikka hullu täällä hei!

Kosmetiikka varastot ovat viime aikoina saaneet lisäystä. Ennestään mulla on jo todella paljon huulikiiltoja, mutta tilasin Net A Porterista 2 kpl Burberryn huulikiiltoja. Ennestään olen ostanut yhden Lontoosta ja tykkäsin kovasti. Tuntuu laadukkaalta ja kestävältä. Hyvin lähelle Diorin laatua. 

Vaalea on sävyltään Nude ja tuo punaisempi Oxblood

Muutamia viikkoja sitten ostin Sokokselta Cliniquen keltaisen puuterin. Sen pitäisi peittää kasvojen punoitusta ja ehkä se vähän vähentää sitä. Puuteri on kivipuuteri, jota levitän isolla meikkipensselillä. Paketissa oli mukana Cliniquen oma pieni sivellin, mutta se ei kauhean hyvä ole. 
Puuteri on miellyttävän tuntuinen iholla.


Pari viime aikojen suosikkia myös, mitkä ovat käytössä ovat Dioria. Voidemainen luomiväri Hypnotique ja poskipuna Rosy Glow. Luomiväri menee aivan hyvin päiväkäytössä, mutta sillä saa kuulemma (en ole kokeillut) oikein intensiiviset tumman silmät. Väri on lähes musta. Poskipuna sensijaan raikastaa kasvojen värin. Todellakin tulee ihanaa hehkua poskille. Tästä on tullut todellinen luottotuote itselle. Väri on purkissa aika räikeän pinkki, mutta poskilla väri on kaunis. 
1 kommentti:

  1. Onpas herkullisen värisiä huulikiiltoja. Ja tuo poskipuna näyttää upealta, varmasti piristää kummasti!

    VastaaPoista