8.3.2014

Hyviä uutisia

Käytin koiran torstaina eläinlääkärillä maksakokeissa. Ja kaikki arvot olivat aivan loistavat. Koira on syönyt nyt maksavaivaisten ruokaa ja ei mitään oireita ja verikokeiden tulokset olivat hyvät. Päätettiin kuitenkin jatkaa vielä maksaruokintaa, koska ikää on kohta jo 11 vuotta. Kuitenkin pieniä lipsumisia saa tehdä eli antaa makupaloja ja luita purtavaksi. Oli kyllä helpotus, kun silloin tammikuussa jo pelkäsin pahinta. Nyt koira on taas kuin nuori piski, virtaa riittää. Ainoastaan naama on harmaantunut.


Sää on ulkona sateinen, koko aamupäivän satoi vettä,räntää ja lunta. Ulos ei kiinnosta lähteä ollenkaan. 
Tässä muutama kuva ja samalla toivotan kaikille
 ihanaa naistenpäivää!
6 kommenttia:

 1. Hyviä uutisia on aina mukava lukea! <3
  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää sunnuntaita myös sinulle!

   Poista
 2. Dahlia vei sanat suustani, kiva kuulla että koiran kuuri auttoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olo on kyllä helpottunut. Ja kaikista tärkeintä, tessu on kunnossa.

   Poista
 3. Onneksi sessu voi taas hyvin! Vaikka "se on vaan koira", on huoli sairastavasta ystävästä kova. Tämä lähes puoli vuotta kestänyt mutakausi alkaa kyllä käydä koirallisen ihmisen hermoon. Meillä koirat ovat ulkona viihtyvää, riehuvaa sorttia ja kun karva on melko pitkä ja piha mutainen, ei hyvä yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua harmittaa, kun en tajunnut heti että kyse voi olla jostain muustakin kuin vanhuudesta. Arvelin sen olevan vain yhtä-äkkiä vanhentunut. Onneksi menin rasvapattia näyttämään ja puhuin siitä kun koira tuntuu niin nuutuneelta. Nyt on todellakin virtaa kuin pienessä pennussa.
   Lyhyeksi jäi talvi ja rapaa joka paikassa. Tuolla meidän tessulla kun on tapana kävellä jotenkin kauhoen, niin kyljet ovat ihan ravassa aina.

   Poista