1.2.2014

Tervetuloa helmikuu!

Tammikuu on selätetty, hurraa! Tammikuu on minusta yksi pisimpiä kuukausia, mutta nyt se on ohi. Muutama kuukausi eteenpäin, niin kevät alkaa olla jo lähellä ja balleriinakelit. 

Siitä sujuvasti aasinsiltana alennusmyyntiostoksiin. Vaikka vannoin,että en lankea ja mietin tarkkaan ostokset, niin kumma juttu miten Net a Porterilta tarttui vielä muutama juttu haaviin, kuten Matchesiltäkin.
Ostokset ovat jo vilahtaneet instan puolella eli Alexander McQueenin kengät, sekä Isabel Marantin lenkkarit. Näitä jälkimmäisiä vähän epäröin, mutta olen kuitenkin tallustellut ne jalassa eilisen ja tämän päivän täällä sisällä, joten pidän ne kuitenkin.
Lisäksi tuli vielä Jbrandin boyfriend farkut -80%:n alessa vastaan. Kuka voisi nämä hylätä? Yhtä säästöä.
Mutta kun tulisi nyt ne aurinkoiset kevätpäivät, jolloin näitä voisi käyttää.

Kuvat lainattu NAPin ja Matchesin sivuilta. Nyt en edes yritä ottaa kuvia näistä tuotteista. Ulkona pyryttää lunta ja sisällä on pimeää.     


5 kommenttia:

 1. Nuo farkut ovat aivan ihanat! Alkuvuosi on mennyt todella nopeasti, kohta voi juhlistaa kevättä ;)

  VastaaPoista
 2. Ai niin NOI lenkkarit, kyllähän mä noi muistan! Ja kivat ovat Alexinkin popot, samaten uudet farkut - kuten totesit, huimaa säästöä. Ja fiksua varautumista kevään tuloon, sillä sehän voi alkaa ihan yllättäen koska tahansa :-)

  VastaaPoista
 3. Balleriinat on ihanat - ja farkut - ei tuollaista rahansäästöä vaan nyt voi vastustaa;)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää kaikki hankinnat! Kevättä odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Voi kun kauniita ostoksia, etenkin ensimmäiset kengät ovat kovasti mieleeni :)

  VastaaPoista