6.1.2014

Tänään olen tyytyväinen itseeni

Tiedättekö, minä tarvitsisin ihan oikeasti 3-päiväisen viikonlopun. Voisin 2 päivää nauttia ja loikoilla ja kolmantena ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä rästihommia. Sain tänään korjattua rakkaat J brandin farkkuni, ommeltua tytölle uuden tyynynpäällisen (kangas ostettu jo 1,5 vuotta sitten), korjattua 2 neuletta, jossa oli pienet reiät, kävin aloittelemassa juoksemista (eilen kävin sauvakävelemässä) ja kaikkea muuta pientä hommaa. 2 päivää on liian vähän töistä toipumiseen, vaikka mun työ on kaikkea muuta kuin fyysistä. Se on koneen edessä istumista päivästä toiseen. 
Lisäksi peruin Cosin tilauksen. Kävin katsomassa tänään Cosin sivuilta, että mikä on tilauksen tilanne, niin edelleen odotti pakkaamista. Tilauksen tein kuitenkin jo 28.12. Peruin ja hyvä niin. 

Laitetaan tähän loppuun talvinen kuva, joka on otettu 6.12.2012. Saa nähdä, saammeko lunta tänä vuonna ollenkaan tänne itä-Suomeen. Toisaalta kun joulukin meni lumettomissa merkeissä, niin loppujen lopuksia ihan sama, että tuleeko sitä ollenkaan. 
6 kommenttia:

 1. Tuo on ihan totta. Täälläkin on tänään saatu aikaan paljon enemmän asioita kun normaalina viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? Ihanaa kun on rauhassa saanut tehdä.

   Poista
 2. Kyllä olet niin oikeassa..nimittäin tuon 3-päiväisen viikonlopun suhteen. Ainakaan itselläni ei tule koskaan ns. aika pitkäksi. Ihmettelenkin välillä ihmisiä jotka tuskailevat ettei ole mitään tekemistä!! What!? Mistä saisi lisätunteja vuorokauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla on tekemistä myös. Todellakin välillä tuntuu siltä, että aika ei riitä millään.
   Vaihdoin muutama kuukausi sitten työpaikkaa, joten ei varmaan ihan heti parane kysellä osa-aikatyötä :) Katsotaan vuoden päästä vaikka.

   Poista
 3. Tälläinen kolmipäiväinen silloin tällöin olis ihan jees! Mäkin olin tänään kaksi kertaa liikkumassa..ensin aamulla vetämässä salitreenin ja illalla innostuin lähtemään vielä spinningiin! Ihanaa, kun on aikaa! No, en mä kaappeja saanut siivottua, mutta oman vaatehuoneeni kyllä! Jee! Mutta tämä pimeys, uuh, ihan kamalaa! Täällä Varsinais-Suomessa on ainakin niin pimeää ihan ko-ko päivän. Sais tulla lunta ja valoa ja kyllä sietäis tulla pakkastakin, vois käyttää nahkasaappaita! Kuka niitä kyt vesisateessa viitsii pilata :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta! Et ole takaisin tullut bloggaamaan?
   Pimeä on täälläkin. Tänään sentään satoi vähän lunta, joka kyllä on melkein sulanut kun nyt tulee vettä.
   Voi vitsit, miten reipas olet kuntoilemaan. Mä kävin tänään salilla. Tästä se lähtee :)

   Poista