17.1.2014

Perjantai fiiliksissä

Mistä johtuu, että tämä viikko kiisi hurjaa vauhtia eteenpäin, vaikka oli ihan täyspitkä viikko? Viime viikko tuntui pitkältä kuin nälkävuosi.
Sain sovittua lomankin eli viikolla 10, niinkuin lapsetkin. Katsotaan, mitä suunnitellaan ko. viikolle vai ollaanko vaan ja löhöillään?

Tässä tämän päivän asu. Kylmässä (-14 astetta) värjöttelin takapihalla, koska vielä on vähän valoa jäljellä. Tämä sisällä keinovalossa kuvaaminen on välillä tylsää. 
Päällä joulualeista ostettu GAPin mekko, joka on fleeceä. Ja aivan passeli meille työpaikalle, kun siellä on niin hyytävän kylmä. Jalassa Cubuksen vahatut legginsit, mitkä ovat kyllä paremmat kuin H&M vahatut farkut. Ne ovat paljon ohuemmat kuin nämä. Jalassa vanhat Uggit, mutta aivan täydelliset. Tänään olin koko päivän toimistossa nuo jalassa. Eikä varpaat palelleet, mutta eivät myöskään hionneet. 
Mutta mikä ihaninta, aurinko ei ollut vielä kokonaan laskenut kun lähdin töistä kolmen maissa. Kevät ja valoisat ajat ovat aivan nurkan takana. Illan ohjelmistossa kuntosali!
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Kaunis kokonaisuus. Tuo mekko on kyllä kadehdittavan lämpimän näköinen <3

    VastaaPoista