12.1.2014

Kuluneella viikolla tapahtunutta

Kummallista miten vajaa viikko voikin tuntua raskaalta. Ja pitkältä kuin nälkävuosi. Mä en edes uskalla ajatella, miten ensi viikko sitten menee.

Tiistaina kävin hierojalla pehmittämässä toimistotyön kovettamia hartioita, sen jälkeen kävin tutustumassa kuntosalille. Ja kyllä, salikortti tuli hommattua. Keskiviikkona suuntasin kampaajalle, torstaina eläinlääkärille ja perjantaina taas salille. Ja lauantaiaamuna huomasin, että olen totaalisen jumissa.

Huomattiin joulun aikaan koiran kyljessä patti, mutta onneksi kyseessä oli rasvapatti. Mutta kun sanoin ajoittain koiran nuhjuisesta olemuksesta, niin eläinlääkäri päätti ottaa verikokeet. Paljastui, että koiralla on vähän tulehdusarvot koholla ja maksa-arvot taas alle viitearvojen. Mukaan saatiin antibioottikuuri ja maksa-vaivaisten ruokaa. Kontrolloidaan tulehdusarvoja parin viikon päästä ja maksa-arvoja kuukauden päästä. Toivottavasti ruokavalion muutos auttaa nyt.

Saattaa olla, että tilasin Net a Porteriltakin jotain. Pakettia odotellessa. 

Kuvasaldoa viime viikolla ei kertynyt lainkaan. Instaan taisin pari kuvaa päivittää, mutta muuten kamera oli missä lie koko viikon. 

Tässä yksi inspiroiva kuva, tykkään kovasti asukokonaisuudesta. 

Kuva löytyy täältä





7 kommenttia:

 1. Ihana asu, ihanat housut - jotka eivät sitten kuitenkaan näyttäisi mun päällä ihan tuolta...Pitäisi silti löytää uudet, slimmit ja siistit pökät jostakin, mutta vielä ei ole kävellyt vastaan sopivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkein unohtui: pikkukoiralle pikaista paranemista!!

   Poista
  2. Ei nuo housut minunkaan päällä tuolta näyttäisi.
   Kiitos koiran puolesta. Kun vaan onnistuisi antibioottien antaminen. Meillä on hieman erimielisyyksiä asiasta :)

   Poista
 2. Toivon mukaan karvakamu paranee ja pikaiseen <3 Tiedän sen huolenmäärän, kun miettii ensiksi kaikki pahimmat vaihtoehdot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jo varma, että sillä on joku pahanlaatuinen kasvain, mutta onneksi ei sentään. Toivottavasti antibiootti nyt puree tulehdukseen, kun ei vaan tiedä että missä se tulehdus on?

   Poista
 3. Joo taisi olla itse kullakin pitkä viikko, vaikka päivissä mitattuna aika lyhyt. Tuo on kaunis tuo kuva, inspiroi täälläkin. Ihastuin eniten noihin kenkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikon nuo kengät Tod'sin? Kovasti näyttää siltä. Ja ne on tosi ihanan näköiset.

   Poista