19.10.2013

Päivän reippailut

Minä, sohvaperunoiden kruunaamaton kuningatar, kävelin tuulessa ja lumituiskussa kaupunkiin hakemaan lapsen kännykän huollosta. Ja vain palauttaakseni sen iltapäivällä takaisin. Jos vien Nokialaisen huoltoon sen takia, että se ei käynnisty, niin Tsekin keskushuollossa ei sitten vaivauduttu tarkistamaan akun kuntoa. Sonera-liikkeessä totesimme, että myyjän akulla puhelin toimii moitteettomasti ja omalla akulla ei edes käynnisty. Eli puhelin takaisin huoltoon, kun ei voida antaa hyllystä uutta akkua ja veloittaa siitä sitten Nokiaa.

Aamupäivällä välillä tuli lunta ja tuuli oikein kunnolla, kun taas iltapäivällä paistoi aurinkokin. Iltapäivällä sentään mentiin miehen autolla kaupunkiin, koska siinä on talvirenkaat ja minun autossa ei :( No maanantaina sitten ja loppuviikoksi se onkin jo luvannut +9 astetta. 

Aamun kävelylenkki kyllä teki hyvää ja samalla pyörähdin ostamassa sukkahousuja H&M:ltä ja alusvaatteita Changelta.  photo PA190211_zpsf72895c6.jpg


 photo PA190212_zps7704a8ff.jpg


 photo PA190219_zpsbb7d5ee7.jpg


 photo PA190223_zpsc4b2e67a.jpg

Mä olen ylpeä itsestäni, olen onnistunut jo muutaman viikon ajan välttämään kaikki nettikauppojen kiusaukset ja reissustakin selvisin vähillä ostoksilla. Joskus näin. Mutta mun pitäisi saada varattua kirpparipaikka, jonne olisi menossa vähintään 3 Ikean kassillista vaatetta sekä mattoja ja muuta roinaa. 

4 kommenttia:

 1. Se on se kirppari edessä itsellänikin. Jouduin perumaan ensi viikolle varatun. Ei hyvä, tavaraa olisi myytäväksi vaikka kuinka.

  Kauniita kuvia olet ottanut ja ihailtava reipas olet ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Reippailu oli pakon sanelema, kun kesärenkaat on vielä huomiseen asti autossa. Mutta hyvää se teki.

   Poista
 2. Varsinkin tuo kolmas kuva on tosi kaunis, vaikka sää onkin juuri sellainen, mitä mieluiten katselee ikkunan läpi. Odotan kauhulla, milloin lumi- ja räntäsateet täällä meillä alkavat, mutta kai se on pakollinen paha siinä välissä ennen kuin päästään siihen tilanteeseen, että maa on kauniin valkea. Blogissani olisi sinulle haaste: http://omankuplansasankari.blogspot.fi/2013/10/11-asiaa.html.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käyn tsekkaamassa haasteen.

   Poista