18.10.2013

Lunta!

Tänä aamuna maa oli valkoinen. Syksyn ensilumi on siis täällä. Töiden jälkeen pyrytti lisää.Kuka käski lähteä bootseissa ja villakangastakissa töihin? Takki kastui kilsan matkalla ihan märäksi, kuten kengätkin.

Jalassa on Gina Tricotin alesta ostetut farkut. Hypistelin kyllä Tommy Hilfigerin keltaisia sammareita, mutta jäin miettimään, että tuleeko niitä pidettyä 100 euron edestä.toistaiseksi väri tuntuu kyllä kivalta, mutta kuinka kauan?
Reissun ostokset jäivät kovin kosmetiikkapainotteiseksi, ostin housujen lisäksi neuleen Tukholman H&M:ltä.  Neuleessa on melkein 70% angoraa ja loput polyamidia. Kertokaa mulle onko näitä ollut Suomessa myynnissä? Meidän H&M: llä on lähinnä akryyliä myynnissä. 


Onko jotain kikkakolmosta, jolla karvanlähtöä saa hillittyä? Neule oli niin nätti ja mun näköinen. 
Hieman jäi kaivelemaan yksi mohairsekoite, mutta jospa niitä olisi Kööpenhaminassa.

Ihanaa, viikonloppu on taas täällä!

1 kommentti:

  1. Kauniin väriset nuo farkut, lumeen en ota kantaa. Minä teen monesti niin, että jos jonkun kirkkaan värisen haluan, niin ostan edullisemman ensin. Esim punainen jakku. Kokeilin ensin H&M:n versiota ennen kuin uskalsin vuoden jälkeen ostaa Hilfigerin. Kaikkien kanssa ei käy niin, että ostaisin sitten laadukkaamman, toisaalta silloin edullisempi hinta ei harmita ja vaate sai käyttökertoja hyvän määrän edullisempaan hintaan suhteutettuna :)

    VastaaPoista