7.9.2013

Vihreänä

Vihreä ei ole oikein minun väri. En jotenkin osaa sitä käyttää vaikka minulla on joitain oliivinvihreitä vaatteita, esimerkiksi parkatakki. 
Tänään Lindexillä hipelöin perus siniraitaista neuletta, kun tyttäreni sanoi, että miksi aina ostat noita samanvärisiä neuleita. Osta vihreä. Hieman aikaa siinä pohdittuani ja hypisteltyäni, otin vihreän neuleen. Jos väri ei todellakaan ole minun, niin ei tämä kokeilu ainakaan kalliiksi tullut. Neule maksoi 19.95 euroa. Toki tälläiset ostokset voisivat jäädä tekemättä ja ostaa se täydellinen neule joita pitää vuosikausia. Tänään meillä on juhlittu synttäreitäkin, kun meidän nuorempi neitokainen täytti 12 vuotta.2 kommenttia:

 1. Kauniin värinen pusero! Olen itsekin vähän vaikeilija vihreän värin kanssa, se on niin kaunis, mutta en vaan meinaa osata. Pitäisi kokeilla vaan rohkeasti joten rohkea olit!

  Hyvää sunnuntainjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo on todella kauniin vihreä. Ostin tytölle Pariisista La Vallee Villagen outletista Ralph Laurenin neuletakin, jossa oli tuo sama vihreä väri. On todella nätti.
   Pikku hiljaa niitä värejäkin mukaan :)

   Poista