21.9.2013

Nanson mekko ja raitaa (taas)

Mekko jonka tilasin Nansolta on Black Dress nro 3. Mekko on paksua ja napakkaa trikoota. Siinä on 90 viskoosia ja loput polyesteriä ja elastaania. Mekko istuu napakasti, eikä roiku löysänä päällä. Miehen kommentti ensimmäisenä, että hautajaismekko. Mä en ole samaa mieltä. Mekkoa saa muunneltua kyllä hautajaismekoksikin, mutta värikkäillä sukkahousuilla ja neuletakilla tai neuleella se on aivan eri näköinen. Korkkarit jalassa virallisemman näköinen ja tennareiden kanssa casual-versio. Luulen, että tulen käyttämään tätä mekkoa todella paljon.


 photo DSC_3422_zps2160c6d8.jpg
Satiininauhan kanssa mekko on juhlavamman näköinen, mutta alakuvassa huomaa, että ruskea punosvyö saa mekosta huomattavasti arkisemman näköisen. 

 photo DSC_3425_zpsb629002a.jpg

Mekko näyttää jostain syystä aivan tummansiniseltä näissä kuvissa, mutta todellisuudessa väri on pikimusta. Kuvasin muutaman vaihtoehdon päälläni, mutta kannattaisi tsekata kuvat ensin, ennenkuin riisuu mekon päältä että olisi voinut ottaa uusiakin kuvia. Joka tapauksessa niitä ei nyt tulla täällä näkemään. Yritän ottaa uusinta kuvat lähiaikoina.

Raitaa tarttui perjantaina mukaan KappAhlista. Olin vain läpikulkumatkalla kun kiinnitin huomiota raitapipoon ja kaulaliinaan. Pakkohan ne oli kotiuttaa. Puolustuksena, mun entinen raitapipo on niin venähtänyt, että ei sitä voi enää pitää. 


 photo DSC_3436_zpsbf4c6da1.jpg

5 kommenttia:

 1. Eipä olisi heti tullut mieleen, että tuo kiva raitasetti on KappAhlista. Taidan kotiuttaa samanlaisen : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin pakko kotiuttaa tuo. Siinä Hampton mallistossa oli muutama muukin kiva juttu, mutta katsotaan nyt käynkö niitä sovittamassa. Ainakin odotan alennuskuponkeja :)

   Poista
 2. Kivan näköinen mekko. Ja itse nappasin tänään meidän KappAhlista viimeisen raitasetin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä noita raitasettejä vielä oli, mutta en usko että kauaa enää.

   Poista
 3. Suuntaisin tältä istumalta KappAhliin jos se olisi auki, mutta koska tähän kellon aikaan ei enää ole, niin suunnistan sitten huomenna töiden jälkeen. Sama setti on ehdottomasti saatava, pipo ainakin :)

  VastaaPoista