12.8.2013

Viimeinen lomapäivä

Arkinen aherrus alkaa tässä perheessä huomenna. Minä ja nuorempi tyttö menemme töihin ja kouluun. Vanhempi aloitti oman opintiensä jo viime viikolla ja mieskin on jo palannut töiden pariin.
Blogihiljaisuutta on ollut taas tällä saralla, mutta makuuhuoneen remontti imaisi viime viikolla täysin mukaansa, enkä ehtinyt ollenkaan tänne raapustamaan. Lukemassa kyllä kävin pikaiseen.
Instagrammin puolelle päivittelin muutaman kuvan remontista. Olen erittäin tyytyväinen. Kunhan kaikki on omalla paikallaan, niin laittelen sitten muutamia kuvia.

Vaatekaapin siivous vei mennessään eilen, Ikean kassillinen lähti tavaraa. Silti kaappi on turhan täyden oloinen, mutta katsellaan nyt. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa laatuun ennemmin kuin määrään. 

Ihan käsittämätöntä kuinka kesä meni jälleen kerran todella nopeasti. Kesäämme mahtui paljon iloa, mutta valitettavasti myös surua. 

Tässä vielä muutama kuva Lontoosta.


4 kommenttia:

 1. Oi tuli kamala kaukokaipuu lontooseen kun katteli näitä kuvia. Se on kyllä niin ihana paikka matkustaa. <3 Toivottavasti teillä on ollut ihana loma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma oli kaikin puolin onnistunut. Ja Lontoo on niin ihana paikka.

   Poista
 2. Oi ihana Lontoo <3 Voi kerrankin onneksi voi sanoa, että onneksi pääsen sinne jo huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää matkaa teille molemmille! Lontoo on ihana, tekisi mieli lähteä sinne vaikka heti.

   Poista