25.8.2013

Syksy

Tuo ihana ja kamala vuodenaika. Se on ihana silloin kun aurinko paistaa, ilma on kirpeän kuulas ja keltaiset lehdet ovat puissa. Voi pukeutua isoon neuleeseen, untuvaliiviin ja saappaisiin. Siinä vaiheessa kun lehdet ovat kadonneet puista, pimeää on aamulla kun menee töihin ja pimeää on kun tulee töistä ja räntää tai vettä tulee vaakaan, ei syksyssä ole enää mitään ihanaa. Inhoan märkää ja palelemista yli kaiken, niinkuin meidän koirakin. 

Tänä syksynä tahdon itselleni sen ihanan ison ja paksun neuleen. Jota voisin käyttää viime talvena NAP:in alesta ostamieni Kenzon saappaiden kanssa, jotka ovat muuten aivan ihanat mun jalkaan. Acnelta löytyisi täydellinen neule, mutta hinta on aika suolainen. Nyt kysynkin, että onko Acnen neuleet hintansa väärtejä? Ostaisin mielelläni neuleen, jota voisin käyttää vuodesta toiseen ilman että se virttyisi muodottomaksi hetkessä. Vai onko tuo hukkaan heitettyä rahaa ja ostan sen paksun neuleen Lindexiltä huomattavasti edullisempaan hintaan. 

kuva täältä

Iso ja paksu kaulaliina olisi myös ostoslistalla, mutta sen voisin näppäränä tyttönä neuloa itsekin. (Kunhan saisin ensiksi sen viime syksynä aloitetun neuleen valmiiksi)2 kommenttia:

 1. Syksy on ihanaa aika kun muistaa pukeutua lämpimästi :) Ja isot neuleet ovat kyllä ihania, olen myös katsellut noita Acnen neuleita ja miettinyt ihan samaa. Ehkä täytyy vain kokeilla ?

  Rentoa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 2. Syksy, se alkusyksy on kaunista aikaa. Se loska versio, en tiedä pitääkö kukaan siitä.

  Tuo on niin kaunis neule, kokemusta ei valitettavasti ole. Toivottavasti olisi.

  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista