17.8.2013

Löytöjä alennusmyynneistä

Vielä tämä alehaukka löysi loppualeista itselleen ostettavaa. Bongasin Brandosin alesta Unisan kivat kengät ja tänään Sokokselta Snö of Swedenin korut -70%:n alella. 
Nuo kengät olivat juuri passelit jalkaan ja korko on sen verran maltillinen, että jaksaa kipittää koko päivän näissä. Ajattelinkin, että talvella menee töissäkin siistimpien vaatteiden kanssa. Merkki nimenä oli tuttu, mutta nämä olivat ensimmäiset merkin kengät minulle. Hintaa oli vaivaiset 35 euroa.Korut olivat myös todella kauniit, harmin paikka että korviksia ei löytynyt tuohon. Täytyy katsella jos löytyisi jostain harmaat helminapit.


Viimeiseksi väriä elämään :D H&M:ltä bongasin räikeän oranssin huivin raikastamaan minun mustanpuhuvia asuja nyt syksyllä. Huivilla on mukavasti kokoa ja muutenkin oli pehmeää materiaalia. Valitettavasti vain tuo matsku on 100% akryyliä, joten sähköä on varmaan pakkasella ilmassa. Hintakaan ei tosin päätä huimannut, oli 7,95 euroa. 


5 kommenttia:

 1. Kauniita löytöj, etenkin noi korut! Kengissä on munkin suosima kiilakorko :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä - kengät näyttävät tosi mukavilta jalkaan. Ja korut ovat suloisia!

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä ! Huivi on ihanan värikäs.

  VastaaPoista
 4. Voi mitkä ihanat kengät! Kerrassaan herttaiset! Korut ovat kauniit, niiden kanssa voisi sopia hopeisetkin pallon malliset nappikorvikset? Jos ei oikeaa väriä helmiversiosta löydy :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Kengät olivat yllättävän mukavat jo ensimmäisellä käyttökerralla.
  Mulla oli noiden kanssa korviksena Lapponian hopeiset korvakorut ja ne istuivat ihan kivasti.

  VastaaPoista