31.8.2013

Kesän viimeinen päivä(kö)?

Lämmin sää tuntuu jatkuvan edelleen, mutta pikku hiljaa on pakko antaa periksi sille, että syksy on kuitenkin nurkan takana. 

Kaupunkikierros aamupäivällä sai minut tarttumaan teddyvuorilla oleviin Converseihin ja hassuun hattuun Lindexiltä. Converseja olin jo hypistellyt aiemmin, mutta hinta sai miettimään. Tänään kuitenkin päätöstä vauhditti Carlsonin kanta-asiakkaille tarjoama -20%:n ale normaalihinnoista. Hatun olin sensijaan nähnyt Sara Strandin blogissa. Ja ihastuin heti. Ja minä en ole hattuihmisiä sitten millään. Mutta tuo oli jotenkin niin herttainen lätsä. Hintakaan ei ollut paha 14,95.
Itsellä oli tänään päällä Lontoosta ostettu Gapin pallomekko varustettuna legginseillä. Legginseistä saa sanoa ihan mitä vaan, mutta kyllä ne vaan on ok mekon ja ison villapaidan kanssa. Ja kuvausassari oli taas paikalla :)8 kommenttia:

 1. Onpas kivat nuo Converset!
  Ja lätsästä ihan totta, se on vallan suloinen.

  VastaaPoista
 2. Mua on harmittanut vuosikaudet se, kun kerran Lyypekissä jätin ostamatta ruskeat nahka Converset. Tosin ne oli kesämalliset ja ohuella pohjalla, mutta kyllä on kaivertanut mieltä. Nyt asia korjautui, vaikka nämä ovatkin ns. talvimallit.
  Ja hattu on kyllä hauska :) ja jopa istui minun päähän.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kengät ja mekko! :) Ilma alkaa olla aika kolea, mutta vielä on kesää jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aamuisin etenkin on todella viileää.

   Poista
 4. Sinut on haastettu, käy nappaamassa täältä: http://huesofblack.blogspot.fi/2013/09/merkkilistamerkillista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä käyn poimimassa haasteen :)

   Poista
 5. Ihanan väriset nuo nahka converset ja kuinka kaunis on Gapin mallomekko, juuri täydellinen työpäiviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä tykkään kanssa tuosta mekosta kyllä aika paljon. Menee vielä syksymmälläkin mustan pitkän neuletakin kanssa ja legginsien tai paksujen sukkahousujen kanssa.

   Poista