13.7.2013

Siivouspäivä ja alennusmyyntejä

Tänään ollaan siivottu (tosin se on vielä vähän kesken) ja käyty alennusmyynneissä. Tarkoitus oli ostaa hellemekko, mutta en sitten löytänyt mieleistä. Ja muuten ärsytti suunnattomasti, kun Lindexin jokaisessa mekossa oli meikkivoidetta :(

Aiemmin viikolla Lindexistä tarttui mukaan Holly&Whiten sarjan pyjamahousut ja erittäin paljon T by Alexander Wang-henkinen t-paita. Molemmat olivat -70%:n alessa, joten ei montaa euroa jäänyt hintaa kummallekaan. Housut ovat erittäin miellyttävän tuntuiset jalassa, mutta täytyy myöntää että ehkä en kaupungille ne jalassa syöksy. Mutta ainakin kotihousuina erittäin mukavat. Ja lahkeessa oli tarpeeksi mittaa. 


Hieman rypyssä, etenkin tuo paita, kun äsken noukin sen eteisestä pussista.


Kirpparille menevistä farkuista nappasin lahkeet poikki ja niin sain farkkushortsit itselleni. Ehkä en tunne itseäni noissa kauhean kotoisaksi, mutta siivouspäivään aivan oivat. Huomatkaa kalkkilaivankapteeni jalat. Ei uskoisi, että hellettä on piisannut Suomessa, kun katsoo jalkojen väritystä. 


Mä olen niin rakastanut tähän vyöhön, että haluan pitää sitä jatkuvaan. Kyseessä on Mulberryn double wrap belt, jonka ostin Helsingistä kaiketikin viime syksynä. Se on aivan ihana farkkujen ja mekkojen ja ihan kaiken kanssa. 


Ja kuvausassarikin tuli jalkoihin pyörimään, kun kuuli että kamera on käytössä. Sitten oli sen näköinen, niin kuin ei olisi olemassakaan. 2 kommenttia:

  1. Voi en ole osannut käyttää farkkusohortseja vuosiin enää :) Pitäisi ehkä kokeilla, edes siivouspäivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siivouspäivänä voi kokeilla vaikka mitä :) Tämänkin päivän hiihtelin kotosalla nuo shortsit jalassa.

      Poista