10.5.2013

Lomapäivä

ja vettä sataa. Niin tyypillistä, kun minulla kerrankin sattuu olemaan loma- tai vapaapäivä. Yöllä vettä tuli oikein kaatamalla, ropisi todella kovaa peltikattoa vasten. 

Tänään olisi tarkoitus siivota vaatekaappeja, lajitella kamaa kirpparia ja kierrätystä varten, sekä laittaa paksut villapaidat säilöön. Vaikka tällä hetkellä ulkona on sen verran viileätä, että tarttisi joko paksua takkia tai villapaitaa. 

Laitetaan tähän kuva viime vuoden toukokuun lopusta, jolloin kirsikkapuu kukkia ihan täysillä. Näinköhän tänä vuonna?


Tein tilauksen Other Stories verkkokauppaan ja paketti olisi noudettavissa. Pitää lähteä hakemaan kohta. Tilasin silkkilegginsit (älkää kuolko nauruun) ja silkkihuivin. Mulla on useampi kietaisu tms mekko, joita on kiva pitää töissä, mutta jotenkin vierastan sitä, että mulla olisi paljaat sääret, joten siksi legginsit. Ja muutenkin kotona tykkään käyttää paitoja  ja legginsejä. Katsotaan millaiset ovat vai lähteekö takaisin. 

2 kommenttia:

 1. Kaunis kuva ! Olin myös vapaa päivällä ja sain paljon tekemättömiä töitä pois alta. Ja iltapäivällä meillä paistoi aurinko :)

  Silkkilegginsit kuulostaa mukavalta, kerrohan sitten kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaisesti kokeilin leggareita, olivat mielettömän ihanan tuntuiset jalassa. Vyötärönauha oli hyvä, ei mikään ohut ja kerrankin legginsit nousivat vähän ylemmäs, niin ei kumartuessa valahda. Mutta sen verran ohuet ovat, että just passelin kietaisumekon kanssa.

   Poista