18.4.2013

Lämpimämpiä kelejä odotellessa

Vaikka tänään auton lämpömittari näytti parhaillaan +14 astetta, niin en voi kyllä parhaimmalla tahdollakaan kutsua säätä lämpimäksi. Tuulta oli sen verran. Ja tietenkin koko päivän paistoi aurinko, mutta auta armias kun kolmen jälkeen suunnistin kotia kohti, aurinko vetäytyi pilveen ja näköjään siellä sitten pysyykin.

Eilen pikavisiitti kaupungilla sai aikaan sen, että ostin Lindexiltä Holly & White raitaneulosmekon. Nyt kun säät sallisivat, niin Miu Miun tennarit jalkaan tai Converset ja mekko päälle. 
Nytkin istun kotona Miu Miut jalassa (meidän neiti 11 vee jaksaa hauskuuttaa itseään kutsumalla niitä Hau Hauksi, kuten kuulemma Aku Ankassa), mutta en ole raaskinut vielä viedä niitä ulkoilmaan.Kuva täältä

Saattaa olla, että Cosin alennusmyynnistä tarttui jotain ostoskoriin. Katsotaan kunhan tulevat vai lähteekö takaisin. Olen yllättävän hyvin pitänyt itseni aisoissa ostosten suhteen, mutta nyt taisi mopo vähän karata, mutta onneksi ei pahasti. 

4 kommenttia:

 1. On noi sun Miu Miun tennarit vaan niin ihanat ! En yhtään ihmettele että käytät niitä kotona :D Luulin, että Lindexsin raitamekko on loppuunmyyty ?

  VastaaPoista
 2. Meillä oli Lindexissä vaikka kuinka paljon noita mekkoja. Ehkä ne ei täällä vaan tee kauppaansa. No parempi mulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tennarit, kyllä noilla kelpaa tassutella kevätsäässä :)

  VastaaPoista
 4. Voi raitoja! Ja mitkä ihanat tennarit! Minäkin pitäisi kotona jalassa niitä :D

  VastaaPoista