6.4.2013

Kahta en vaihda tai kolmea

Omat kosmetiikkasuosikkini löytyy melkeinpä Diorin valikoimista. Diorin ripsiväriä olen käyttänyt useamman vuoden ja en voisi olla enempää tyytyväinen. Kyseessä on Diorin Exstase ripsari. Levittyy hyvin, tekee ripsistä pitkät ja tuuheat eikä valu silmien alle kovemmassakaan menossa. Meikkivoiteena olen useamman vuoden käyttänyt Diorin Nudea tai sitten välillä Blascoa tai sitä Cliniquen BB-voidetta. 
Viime syksynä löysin uuden puuterituttavuuden Chanelilta. Tykkää kovasti siitä, koska sillä saa ihoon kauniin pinnan ja ohuen. Puuteri levittyy oikein nätisti isolla siveltimellä. 
Käytössä on myös Diorin huulikiiltoja, poskipuna ja luomivärejä. Olenkohan jotenkin merkkiaddiktoitunut tässä tapauksessa?

Eli jos olisi pakko valita kolme meikkituotetta, niin näillä menisin. 

4 kommenttia:

 1. Diorin meikit ovat kyllä hyviä, tykkään etenkin niiden huulikiilloista, ripsareista ja luomiväreistä. Itse olen kova kokeilemaan muitakin merkkejä, vaikka yhdessä vaiheessa meikkipussi koostui pitkälti Diorista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aina välillä kokeilen muuta, mutta huomaan palaavani Dioriin takaisin. Ripsiväriä en enää vaihda, nyt minulla on täydellinen käytössä.

   Poista
 2. Mulla on jäänyt nyt puuteri kokonaan pois ja oikeastaan meikkivoidekin. Puuteri sen takia, että ihoni on niin kuiva, tykkään säilyttää edes pienen helyden/kiillon poskipäilläni.

  Käytössä on tällä hetkellä vain peiteväri silmänalusille, ripsarin pohjustusvoide, ripsari, kulmaväri ja voidemainen poskipuna. Niillä tulee mielestäni kivan luonnollinen ja raikas meikki. Vähän sellainen salilla on oltu tai ollaan menossa meikki ;)

  Jos lähtisin ulos syömään tai bailaamaan, laittaisin sitten kuitenkin kunnon pohjan ja enemmänkin meikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös kuiva iho, mutta tykkään sipaista puuteria kevyesti. Tuntuu, että pitää meikin paremmin kasassa. Viikonloppuisin toki menen kevyemmällä versiolla, mutta töissä.
   Voidemaista poskipunaa pitäisikin kokeilla joskus.

   Poista