3.2.2013

Sunnuntain inspikset osa 3

Taas seikkailin netin uumenissa tutkien kuvia ja hakien inspiraatiota. Huomaan, että ne kuvat, mitkä ovat itselle mieluisimmat, niin niitä vaatteita minulta löytyy kaapista. 
Useissa blogeissa on pohdiskeltu ostolakkoa ja kulutuskäyttäytymistä. Itsekin lupasin miehelle, että harkitsen tarkkaan ostoksiani ja lupasin ostolakkoa. Mitä tapahtui? Eilen Lindexiltä tarttui mukaan pallopaita ja aiemmin Cubukselta musta perusneule. Okei, se neule oli puoleen hintaan ja se oli 90 % merinovillaa ja 10% cashmerea. Hyvä ostos siis. Tekisi vielä mieli käydä katsomassa, onko sitä muunkin värisenä.

Jostain syystä niitä vaatteita vaan tarttuu mukaan, perusteluita niiden ostamiseen kyllä riittää. Mutta ehkä olisi syytä ottaa nyt itseään niskasta kiinni ja miettiä todellista tarvetta. Ja ennenkaikkea, olen päättänyt, että tänä keväänä vihdoinkin saan karistettua ylimääräiset kiloni pois. Minkä takia, minä nyt ostan niitä vaatteita, jotka toivottavasti kesän ja ensi syksyn tultua ovat liian isoja. Alku on ollut lupaava, ensimmäisen kuukauden aikana vaaka näyttää -3,3 kiloa. Mitään en ole karsinut pois, syön vain usein ja vähän kerrallaan. 

kuvat täältä

Beige trenssi ja villakangastakki puuttuvat minulta, mutta ehkä pärjään ilman niitä. Harmaa villakangastakki alkaa kyllä olla jo finaalissa, se on ollut minulla varmaan 6 talvea käytössä, mutta ehkä ensi talvena sitten. 
Kun noita kuvia katsoo, niin taas  toivoo että olisi jo kevät ja kesä.

8 kommenttia:

 1. Odotan jo kovasti kevättä ja kaikki kuvien asut kelpaisivat :)
  Minäkin olen viime aikoina miettinyt omaa ostos käyttäytymistäni ja päättänyt vähentää sitä. Kevät trenssiä olen miettinyt ja katsotaan nyt tuleeko se oikea vastaan.

  Mukavaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi yksi trenssi löytyy, ei ole pakottavaa tarvetta uudelle.

   Poista
 2. Tuo hameen ja paidan yhdistelmä, kaikessa yksinkertaisuudessaan on kaunis. Pidän kovasti. Kaikki asut kelpaisivat, kevättä odotellessa tässä kovasti.

  Tuo on ihan totta, tarttuu tavaraa mukaan. siksi olenkin koettanut erinäisiä ryhtiliikkeitä tehdä ostokäyttäytymiseni suhteen. Ei se muuten ole helppoa, kävin eilen ystävän kanssa lounaalle ja hänen pyyhältäessä työvuoroonsa havaitsin seisovani keskellä Helsingin keskustaa lauantaina ilman sen suurempaa päämäärää tai aikataulua. Shoppaus vain shoppauksen vuoksi ei ollut kovin kaukana, no ostinhan minä, mutta miehelle after shaven ja muutaman kirjan. Ne lienevät se pahin heikkouteni, kirjat siis, eivätkä ne edes kuulu ostolakkooni :D

  Rentouttavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tytöt aloittivat tanssiharjoitukset uudelleen keskustassa ja vielä eri iltoina. Ikävä kyllä tulee pyörittyä kauppakeskuksessa ja houkutuksia löytyy. No katsellahan aina voi.

   Poista
 3. Itsekin olen saanut kursittua kiloja pois mutta silti ostan vaatteita mutta sellaisia, jotka menevät myös kun olen laihduttanut vielä enemmän. Ja toi trenssi on kyllä kaunis ja ajaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi suurin osa vaatteista, mitä olen ostanut menee myös vaikka paino putoaisikin. Housuthan ne ovat ainoat, mitkä tippuvat päältä. Sitä odotellessa :)

   Poista
 4. Mulla on sulle tunnustus blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäpäs tulen katsomaan :)

   Poista