5.1.2013

Paluu arkeen

Tuntuu kauhean vaikealta ja raskaalta. Vaikka viime viikko olikin vajaa, kun tiistaina oli pyhä, niin silti perjantaina tuntui kun olisi jyrän alle jäänyt. 10 tunnin yöunet viime yönä kyllä on korjannut tilannetta.
Pyykkivuori on kaivannut silitystä ja uutta tulee koko ajan. Vissiin jokin vatsapöpökin vieraili meillä, nuorempi tyttö oli huonovointinen, mutta sillä selvittiin. Toistaiseksi.
Ja ne Miu Miun tennarit ovat vieläkin matkalla. Olen tuijottanut DHL:n sivua toiveikkaana, mutta ei niin ei. Nyt sentään ovat jo kuriirin kyydissä, joten toivottavasti pääsen maanantaina niitä jo testaamaan. Muutakin olen alennusmyynnistä tilannut, mutta kunhan ne joskus kotiutuvat, niin sitten enemmän niistä.


3 kommenttia:

 1. Voi ei kauhulla odotan maanantaita, jolloin omat työt alkavat.Loma meni vähän kurjasti kun olin flunssassa.Ei oikein ole levännyt olo :(
  Kyllä ne Miu Miut sieltä tulee :D
  Itse tilasin ensi kertaa Mangosta ja ei ole vielä pakettia kuulunt.Harmittaa vähän mutta ehkä nämä pyhät ja alet ovat sekoittaneet kuljetus systeemejä.

  VastaaPoista
 2. Juu huoh, arki se alkaa maanantaina meilläkin.
  NAP:illa kestää toimitukset näin alennusaikaan aika (liian!) monta päivää. Mutta kuten Sara totesi, kyllä ne sieltä tulee! Odotan innolla, mitä niistä pidät.

  VastaaPoista
 3. Tulee tulee, mutta odottavan aika on pitkä :) Niissä kengissä on ollut vielä kuljetusviivekin. Seisoivat Brysselissä jonkin aikaa.

  VastaaPoista