26.12.2012

Aleostoja

Mä olen päättänyt tiukentaa rahapussin nyörejä, mutta yhteen asiaan satsasin. Tilasin Net a Porterin alesta Miu Miun glitter tennarit. Onhan ne hieman bling blingit, mutta jospa sillä saisi vähän särmää, mun ainaisiin harmaisiin vaatteisiin. Toivotaan, että koko on sopiva ja ovat muutenkin hyvät jalassa.
 
Kuva NAP


7 kommenttia:

 1. On noi kyllä ihanat! Jos vaan ihan vähän kurkkais tuonne nettialeihin? Vaikka laskisi kuinka paljon säästäis, jos ei osta mitään? Tai sitten sen, miten paljon säästää siihen normihintaan verrattuna;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti minuun vetoaa tuo viimeinen lause, että kuinka paljon säästöä tulee siihen verrattuna, mitä tuote maksaisi normaalisti.

   Poista
 2. Minusta ne ovat kyllä hauskat. Itse ostin hämmentävästi vain tarpeeseen aleista, yleensä on jotain turhaakin tullut mukaan. Ehkä se on tieto jo varatusta ulkomaanmatkasta keväälle joka piti kukkaron nyörit tiukemmalla. Tai sitten ennen joulua alkaneista aleista tilatut turhuudet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein inventaariota mun vaatekaapissa joulukuussa. Sieltä löytyi sen verta vaatetta, että uutta ei oikein mahdu tilalle. Jossain kohtaa pitää kyllä ottaa järki käteen. Mutta katsotaan taas kuinka kauan tämä mun päätös pitää :)

   Poista
 3. On ihanat tossut,toivottavasti koko on sopiva :)
  Aamulla katselin NAP:in sivuja mutta tulin äkkiä pois sillä vaatekomerossani ei taida olla enään tilaa ... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika, kaapit pursuaa vaatteita. Ja puoliakaan niistä en käytä. Kyllä siellä NAPissa oli vielä yksi neule, jota himoitsen. Mutta taidan odottaa, jos sen hinta vielä tippuisi.

   Poista
 4. No varmasti tuovat harmaisiin asuihin eloa nuo tennarit! Oikein kivat, tykkään!

  Minäkin toteutan tuota Lady of the Messin viimeistä lausetta...Mutten ole tilannut alesta, "kuin" laukun ja neuleen. Enkä oikeastaan ole mitään must have juttuja onneksi löytänytkään. Kun sama vika mullakin, kaapeissa puolet sellaista, mitä ei tule juurikaan käytettyä.

  VastaaPoista