18.11.2012

Joulu on avattu virallisesti

Lasten kanssa kävelty katsomaan ilotulitusta, ihan keskustaan ei kävelty katsomaan jouluvalojen sytytystä kuitenkaan. Ilotulituksen kuvaaminen on haastavaa, joten oppimista riittää. Hieman myöhästyttiin, niin ei enää ehtinyt testailla asetuksia. Räps räps vaan.
 
 
6 kommenttia:

 1. Hei mitä mitä mitä!?!?!? Sulla on blogi, jee. Sori hehkutus...

  Huomasin ihan sattumalta, kun klikkasin sun nimimerkkiä. Jännää! Ja samalla aivan mahtavaa.

  Meillä ei ole vielä avattu joulua tai joulumieltäkään. Mies ehdotteli viikonloppuna joulukoristuksia. Mä torjuin ehdotuksen. Sanoin, että joulukuun alussa sitten. Marraskuu on vähän turha kuukausi, paremman siitä kyllä saisi, jos laittaisi jo joitain joulukoristeita, tai vaikkapa punaruudulliset verhot keittiöön.

  VastaaPoista
 2. Mä katselen, tuleeko tästä mitään. Päivitystahti on vaan vähän hidasta välillä, kun työ häiritsee harrastamista :) Kiva kun liityit lukijaksi.

  Ei ole meilläkään joulukoristeita esillä, muutamat valot vasta laittanut. Keittiöön varmaan viikonloppuna sitten laitan jouluverhot.

  VastaaPoista
 3. Ihana ihana tuo enkelikynttilähomma, kun siinä on tuikut!!! Mistäs moisia mahtaa saada vai saakohan mistään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Pentikin. Ostin omani Sokokselta muutama viikko sitten. Hintaa oli 25 euroa.

   Poista
  2. Hei vau! Vasta nyt mä huomasin nuo tuikut...Meillekin pitää saada tuollainen. Tulee niin lapsuus mieleen. Mutta kilkattaako tuo mitenkään, ne vanhathan silleen enkelin sauvoilla löivät kelloihin pyöriessään.

   Poista
  3. Ei kilkata, valitettavasti. Mä kuvittelin, että siitä olisi kuulunut se enkelikellon kilinä, mutta ei. Hiljainen on, mutta tykkään kyllä siitä muuten.

   Poista